Pujada de taxes

A la sessió del ple extraordinari celebrada dia 9 de novembre es varen apujar una sèrie de taxes: trasts del mercat, IBI, Escola de Tennis, Escola de Música, cementiri, llicències d’obra i taxa d’ocupació de via pública per contenidors d’obra.

Sineuers Independents votàrem a favor de la taxa d’ocupació de contenidors d’obra, votàrem en contra de l’apujada de l’Escola de Música i ens vàrem abstenir a la resta de taxes.

Pel que fa a la pujada de taxes de l’Escola de Música, que pugen una mitjana del 60%, ens preocupa la visió que en té la regidora de Cultura, considerant la música com activitats extraescolars i que la subvenció que hi dediqui l’Ajuntament no pot suposar una ofensa per les altres associacions del poble. Sineuers Independents consideram que la música és una vessant més de la formació i que hi ha d’haver una relació qualitat-preu que en aquests moments no es compleix, no pel que fa a la qualitat del professorat sinó pel que fa a les instal·lacions de l’escola i a la programació dels estudis de música.

Ep! qui vulgui pot fer al·legacions a les ordenances de taxes fins dia 16 de desembre. I pitjant aquí accedireu a la pàgina del BOIB en què s’han anunciat.

Aquesta entrada ha esta publicada en El ple. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pujada de taxes

  1. Noves Generacions Sineu ha dit:

    I és una activitat extraescolar…
    O forma part de la oferta educativa de l’ensenyament públic de Sa Quintana? Creia que no…

Deixa un comentari