Equip? de Govern? a Sineu

És ben evident que aquesta legislatura, els dos partits que governen, PP i PI, no han format equip, ja que tota la poca feina que s’ha fet la feta el PP i el PI només ha aportat la dedicació exclusiva de Pep Oliver Amengual (aquesta dedicació s’ha evidenciat en la paga mensual però no en la feina) i l’altre regidor del PI, Pere Joan Mestre, ha estat el regidor de res (la gent no sap ni de què és regidor).

Ara encara es fa més evident que no hi ha equip. Perquè dins el mateix PP, i després d’haver triat qui serà el cap de llista per a batle el 2015, hi ha dos bàndols: el batle i Toni “ganyot” per una banda i la resta de regidors per l’altra. Curiós va ser veure com el bàndol “perdedor” del PP va dur endavant la Fira de ses Matances mentre el bàndol guanyador es passejava per la fira. Ara tenim un batle que té els dies comptats i un candidat que li falten dies per fer el que no ha fet fins ara, resoldre problemes i fer coses. I cadascú fa i va a la seva.

I així és impossible governar un poble, gestionar pel bé comú dels sineuers.

Una observació; fa uns quants anys que es genera superàvit (s’ingressa més que el que  es gasta) a Sineu. Però això no vol dir que sigui fruit d’una bona gestió. Ho seria si l’Ajuntament fos una empresa privada. Generar superàvit quan tens uns ingressos certs (impostos i taxes) vol dir que ingresses però no gastes, no inverteixes. Òbviament, no fer res genera superàvit a un Ajuntament, faltaria més.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Opinam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s