L’Ajuntament no arreglarà les teulades de sa Quartera

DSCI0277Era de les poques inversions que es preveien per enguany.

 En el pressuposts del 2013 hi havia una partida al capítol VI d’inversions de 40.000 per arreglar les teulades d’una de les “Quarteres del Fossar”, que ara s’empra de magatzem municipal. En la presentació del pressupost ens varen dir que es faria aquesta inversió si hi havia finançament del projecte “Mallorca Rural”.

 Aquesta era la inversió més gran prevista per enguany al pressupost. L’altra era reformar l’entrada i el mur de la casa Hospici. Les altres partides del capítol VI d’inversions eren de projectes ja executats.

 Idò resulta que en el Ple de dia 14 d’octubre, l’equip de govern va presentar una modificació de crèdit anul·lant aquesta partida de 40.000 € i destinant-la a donar cobertura a altres despeses corrents. Aquesta modificació s’hagués pogut fer amb càrrec al remanent de tresoreria que té l’Ajuntament i no amb càrrec a una de les poques partides d’inversió.

 El següent dia del Ple, dia 15 d’octubre, entra un document a l’Ajuntament des de “Mallorca Rural”, concedint el 30%, uns 12.000 €, per arreglar les teulades de la Quartera del Fossar.

 En el Ple ordinari de dia 25 de novembre, a una pregunta nostra, el batle va confirmar que no es faria aquesta inversió.

 Des de S.I. entenem que no és admissible que una petita inversió com aquesta, pressupostada en la seva totalitat al pressupost del 2013 i finançada amb el 30% per “Mallorca Rural”, es perdi i no es dugui a terme. D’aquesta manera es deixa de crear activitat econòmica en el món de la construcció, tant castigat en aquests moments i també es deixa d’arreglar parcialment un edifici necessitat d’aquesta reforma de les teulades.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s