L’oposició de Sineu també reprovarem al nostre batle

La nostra reprovació serà no tant per haver votat en contra dels Acords presentats a la Moció de l’Assemblea de Batles de dia 8 de novembre sinó per l’actitud irresponsable que manté el Govern en general i els batles del PP en particular que no fa més que alimentar el conflicte educatiu que ara s’ha traslladat més a les aules i als centres que als carrers, a l’hora d’aplicar el TIL.

Com deim al començament de la nostra moció, és cert que els Acords no eren els mateixos que votàrem a Sineu al Ple de dia 14 d’octubre, però també es cert que, per part dels batles del PP, no hi va haver la predisposició i les ganes d’arribar al consens que sí hi va haver al Ple de Sineu i a altres municipis. La moció de l’Assemblea de Batles s’havia registrat feia més d’1 mes. Recordam que els Acords que s’aprovaren per unanimitat a Sineu tampoc coincidien amb els Acords que figuraven a les mocions presentades al Ple, sinó que foren el resultat d’un debat i amb l’objectiu de resoldre aquest conflicte educatiu sense precedents a les nostres Illes.

Els primers responsables a l’hora de resoldre aquest greu conflicte social són els que governen, tant al govern autonòmic, als consells com als municipis. I l’actitud que mantenen és totalment contrària a voler resoldre el problema, sinó que el que fan és alimentar-lo i consentir que es donin realitats en els centres i les aules del tot injustes, de confrontació entre pares i docents i absurdes en l’aplicació del TIL. I d’això, repetim, els màxims responsables són els que ens governen, batles inclosos.

Per això, ens veim amb la responsabilitat de reprovar, en el proper Ple, l’actitud del nostre batle en l’Assemblea de Batles celebrada dia 8 de novembre.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa, Informam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s