El PP contra els mitjans de comunicació del país

El Partit Popular és una amenaça per a la difusió de la informació i la cultura en llengua catalana. Qui digui que no és així basta que es fixi en dos casos paral·lels de les juntes “regionals” del partit hispà per excel·lència i mèrits.

Un és l’amenaça de tancament de la ràdio i la televisió de Mallorca, Ona Mallorca i [M], si governen el Consell a partir del mes de juny. Amb l’excusa de la reducció de la despesa de la institució, podrien deixar al carrer desenes de treballadors de l’ens, a més dels que es veurien de rebot afectats, els que ara fan feina a productores que realitzen programes per la televisió mallorquina. Tot això, quan lluny de fer autocrítica del malbaratament i robatori de fons públics durant l’època Matas, el successor JR Bauzà ja ha alabat les fites de l’expresident que defraudava a Hisenda tipificant-la com “demostración de gestión“.

L’altre, el fet que al País Valencià ja no veuen TV3 i ni es plantegen de deixar veure IB3, i afegit a això, l’entitat cultural Acció Cultural del País Valencià, ha estat condemnada, per no tallar les emissions de TV3, a pagar 600.000 € de multa, que s’amplien a 800.000 € pel recàrrec de no haver pogut fer front a la sanció en el termini voluntari de pagament. Per acabar-se de fer una idea de quina és la identitat nacional que amb bravura defensen els populars, el PP va recriminar al ministre d’Indústria espanyol que Telemadrid, la de l’ínclita Esperanza Aguirre, no es pogués veure a algunes àrees de Castella-la Manxa i l’acusaren de permetre la “censura” del canal vulnerant el dret de rebre “informació verídica”. N’hi ha per a llogar-hi cadiretes!

Tots els grups de l’Ajuntament de Sineu, llevat del PP, aprovaren una moció a favor de la continuïtat d’Ona Mallorca i [M] en el darrer ple ordinari de la legislatura, ahir dijous.

Acció Cultural del PV ha obert dos comptes per a fer donacions per fer front a la multa:

2100 0700 12 0200294927

2077 0001 27 3103581289

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en El ple, Opinam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s