Sense la documentació, no es pot fer una Comissió

EL COMPTE GENERAL DEL 2009 NO HA ESTAT APROVAT, COM DIU L’EQUIP DE GOVERN, JA QUE NO ES VA CELEBRAR LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES

En la Comissió Especial de Comptes de dia 28 de gener l’oposició no teníem la documentació del Compte General del 2009 (la tenguérem tres dies després)

Al BOIB núm. 27 de 22 de febrer, a l’apartat d’Administració Municipal, es publica que la Comissió Especial de Comptes de l’Ajuntament de Sineu va emetre informe favorable al Compte General del 2009, en la sessió de dia 28 de gener.

Resulta, però, que aquesta sessió fou suspesa perquè l’oposició no havíem rebut la documentació d’aquest Compte General i el batle va decidir retirar el punt de l’ordre del dia d’aquesta Comissió i va manar que se’ns enviàs la documentació per poder estudiar-la i esmenar-la, si era el cas. De fet, l’oposició vàrem rebre la documentació d’aquest Compte General del 2009 dia 31 de gener, tres dies després de la celebració de la sessió.

Sineuers Independents ja hem registrat un escrit amb una sèrie de qüestions sobre el Compte del 2009, pensant que es celebrarà una propera sessió de la Comissió Especial de Comptes per debatre aquest Compte del 2009. Per això la nostra sorpresa quan hem vist publicat al BOIB l’aprovació d’aquest Compte.

Voldrem saber qui ha estat la persona responsable d’aquesta irregularitat administrativa. Segons el nostre parer, això és fruit del desgavell i la manca de dedicació de l’equip de govern en les seves responsabilitats polítiques.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s