Contra la corrupció

Sineuers Independents us convidam a participar-hi, aquí teniu el text íntegre de la convocatòria de la plataforma cívica:

La Plataforma ciutadana que organitzà la Cadena Humana, ara anuncia que convoca una Manifestació per al dissabte dia 20 de març.

Tal com se va manifestar a la roda de premsa de presentació, la Cadena Humana era la primera actuació contra la corrupció, d’un seguit d’activitats de caire reivindicatiu, de sensibilització i de reflexió i de debat.

La crisi democràtica que vivim, la indignació davant dels nombrosos casos de corrupció i la necessitat d’articular la protesta ciutadana, ha motivat la Plataforma a convocar una Manifestació.

L’acte es farà en dissabte dia 20 de març a partir de les 18 h. El lloc de concentració serà la plaça d’Espanya i d’aquí s’iniciarà la marxa que ens durà fins a la Plaça de Cort,  pel Carrer de Sant Miquel, Plaça Major i  Colom.

El lema de la manifestació és “Contra la Corrupció: participació ciutadana”-

Els promotors d’aqueta Plataforma (integrada entre d’altres per FAAVV, STEI-i, OCB, GOB, Fòrum Ciutadà, Lobby de Dones, Arca, Amics i Amigues de Son Sardina, Gent de Marratxí, etc..) pretenem unir més veus contra la corrupció i per això la data triada dóna l’oportunitat de comptar amb més participació, tant de Palma com dels pobles de Mallorca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Informam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari