Cultura, Festes i Patrimoni

caragol_treu_banya

Segons informa el PP de Sineu en el seu blog, Maria Antònia Vallespir Garau, Regidora de Cultura, Festes, i Patrimoni ha dimitit per qüestions de salut.

Vet aquí el balanç que en fa el mateix PP de la seva tasca:

“Na Maria Antònia ha estat durant vint-i-un mesos de la nova legislatura la responsable de l’augment de la participació ciutadana al poble de Sineu en festes com la Gala de Carnaval per adults o les carreres de caragols per als més petits, s’ha instaurat el nou sistema dels Reis d’Orient i s’ha promocionat i subvencionat econòmicament la Batukada i els Dimonis de la Cova d’Es Fossar; a més, durant el seu mandat s’ha rehabilitat la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sineu i s’ha planificat la restauració de l’ala nord del Claustre de Sant Francesc, obra que s’iniciarà en pocs mesos.”

Bé o malament, segurament ha fet més coses, … però si ells ho diuen …

Ara, en aquests dos anys que manquen de legislatura, només els resta fer:

Signar un conveni amb la Conselleria d’Educació i Cultura per poder emprar la sala multiusos de l’IES Sineu.

Remodelar la Casa de Cultura per convertir-la en un centre cultural coordinant tots els actes de les diferents associacions culturals i allotjant les seves activitats, cinema, teatre, ball de bot, tallers, ….

Rehabilitar Sa Quartera d’Es Mercat per convertir-la en centre d’interpretació o sala d’exposicions.

Digitalitzar l’Arxiu Municipal.

Reorganitzar la Biblioteca i l’Arxiu.

Implementar una xarxa local sense fil d’accés a internet per a tot el poble.

Seguir patrocinant i donant suport a les associacions culturals i clubs esportius, així com fomentar la seva creació.

Acabar amb la rehabilitació de l’Ajuntament.

D’aquesta manera compliran el seu programa electoral pel que fa a Cultura, Festes i Patrimoni i ningú no els podrà acusar, injustament, de mentiders.

Esperam que la salut de na Maria Antònia millori. Esperam que el seus substituts – Pere Joan Jaume Florit i Antònia Font Salas- repassin aquest programa electoral i el compleixin. Podrien començar per aclarir en quines àrees treballen (?) i per tant en són responsables; en 21 mesos hi ha hagut dues dimissions i, per tant, dues crisis de govern, dos nous repartiments de funcions. Al final es fa difícil saber qui és qui i què fa; per exemple, un home tan enfeinat com en Pere J. Jaume Florit, com és possible que pugui tocar tantes tecles: Joventut, Festes, Participació Ciutadana, Patrimoni, Tresoreria i Turisme, Economia, Hisenda, Pressuposts, Esports, Agenda Local 21, … i President???

Per acabar, donar la benvinguda a Francesc Florit Jaume, nou regidor d’Economia, Hisenda, Pressuposts i Recursos Humans. En temps de crisi es necessiten homes amb empenta, idees, capacitat de gestió i coratge.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Informam, Opinam, Sense categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s