Reforma del Mercat: seguretat i mobilitat

Les obres de millora de la plaça del Fossar consisteixen en una ampliació de voravies, habilitació de nous aparcaments i renovació de part del mobiliari urbà, i afecta la plaça i els carrers dels voltants, on es fa el Mercat dels dimecres. L’obra és finançada al 100% per les conselleries de Comerç i d’Obres Públiques.

Una de les tasques principals és l’eixamplament de les voravies. Això ha permès la ubicació de les terrasses de quatre bars damunt l’empedrat. S’ha reservat un metre i mig a la part exterior per al pas de vianants. Sineuers Independents exigeix que es respecti aquest espai reservat, ja que l’objectiu principal de la reforma és fer un passeig homogeni des de l’estació a la part alta del Fossar. Així mateix, volem fer un toc d’atenció sobre les voreres ran de la riba del carrer del Mirador i del ciclista Alomar, el pendent d’ambdues voravies és massa inclinat. Som a temps d’adobar-ho?

Durant els darrers dies s’ha reformat el parc infantil, que s’ubica dins la plaça. Sineuers Independents considera que les modificacions del parc s’han fet sense cap criteri de racionalitat ni de seguretat. Anteriorment les engronsadores i balances de l’àrea de jocs estaven agrupades per edats, de forma que les destinades a infants més petits quedaven separades de les engronsadores i altres jocs dels més grans. Actualment tots els jocs estan mesclats i és visible que qualcuns poden resultar fins i tot perillosos pels infants, ja que hi ha peces metàl·liques mòbils i les mateixes engronsadores que són un perill evident pels més menuts. Han minvat els jocs pels més petits i s’han duplicat jocs innecessàriament, com el tobogan que s’ha afegit al que ja hi havia. Per altra part, els acabats del parc infantil consideram que no són de tot satisfactoris. Del paviment de seguretat (rajoles de goma), són ben visibles juntes mal fetes. Pel que fa a la infrastructura, no s’hi veu cap sistema de recollida d’aigües pluvials, la qual cosa fa suposar problemes d’embassament.

Sineuers Independents ha comunicat el seu parer sobre aquest tema al batle ja que consideram que s’ha de posar remei, tant a la presentació dels acabats com a la qüestió de la seguretat.

Les fotos del parc les trobareu a http://www.flickr.com/photos/sineuersindependents/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa, Opinam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Reforma del Mercat: seguretat i mobilitat

  1. un ha dit:

    Ses faroles “noves” son una “horterada”, estem al segle XXI, nomes hi falten ses espeumes¡¡¡

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s