Agost calent

Com us vàrem avançar al darrer post, l’equip de govern, amb els vots desfavorables de l’oposició (Sineuers Independents, PSOE i Esquerra), va aprovar inicialment la modificació de les normes subsidiàries (NNSS) i l’adaptació al Pla Territorial de Mallorca. Avui aquest acord de Ple apareix publicat al BOIB i, d’aquesta manera, comença el període de dos mesos per fer al·legacions a la proposta del grup PP-UM de l’Ajuntament de Sineu. Si voleu consultar el document aprovat inicialment (memòries i plànols) us podeu dirigir a la Sala on us el facilitaran.

Sineuers Independents va exposar, ja al passat ple ordinari, la seva postura contrària a diverses modificacions introduïdes a la proposta de PP-UM; especialment pel que fa a creixement urbanístic en concepte de compensació per adquisició de nous terrenys municipals. Creim que es prioritza l’interès privat al col·lectiu. El cas més flagrant, és la requalificació de la punta darrere Son Palanca, la qual passarà a zona de serveis a canvi d’un conveni d’urbanització que s’hauria de fer en el futur, si finalment s’aproven les NNSS tal i com ens les presenten, a baix del carrer de Son Sabater (zona del pou d’en Cardils). Amb aquest nou urbanitzable els independents pensam que es tanca un procés que va començar durant l’etapa del primer govern de pacte PP-UM al nostre municipi. Un procés que haurà afavorit els promotors que llavors oferien a l’Ajuntament una urbanització amb habitatges de caràcter social en aquests terrenys que llavors eren (i ara encara són) sòl rústic. En parlarem més, i ben segur…!

Això no obstant, no volem deixar de banda l’oportunitat per desitjar-vos unes bones Festes d’Agost, Mucada i tot el que celebreu aquests calorosos dies. Disfrutau-los!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Informam, Opinam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s