Anuncia’t en català

Ja fa un bon grapat d’anys -concretament l’any 1997- que el Consell de Mallorca va encetar una línia de subvencions que pretenien incrementar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, especialment en dos sectors fonamentals pel que fa al paisatge lingüístic: el comerç i la restauració.

Pots demanar subvencions pels conceptes següents

  • etiquetatge en llengua catalana: La subvenció serà del 30% del pressupost, fins a un màxim de 900 € per producte i de 2.300 € per empresa.
  • edició en llengua catalana de material imprès: La subvenció serà del 30% del pressupost, fins a un màxim de 250 € per concepte i de 900 € per empresa.
  • edició en llengua catalana de cartes de restaurants: La subvenció serà del 60% del pressupost, fins a un màxim de 400 € per carta i de 700 € per empresa.
  • edició en llengua catalana de pàgines web i de portals d’Internet: La subvenció serà del 30% del pressupost, fins a un màxim de 700 € per pàgina i de 1.400 € per empresa.

La Llei d’ordenació de l’activitat comercial a les Illes Balears estableix que: “La senyalització i els cartells d’informació general de caràcter fix i els documents d’oferta de serveis han d’estar redactats, almenys, en llengua catalana”. A pobles com el nostre el compliment (o més ben dit, la naturalitat en l’ús de la llengua pròpia) és alt, emperò no podem dir el mateix de les zones turístiques d’arreu de les Illes. No passeu ànsia “señores del manifiesto” tot fa pensar que per ara David no tombarà en Goliat.

Podeu informar-vos al 971 219 581. O accedint al web del Consell.

Presentació de sol·licituds

Termini: El termini de presentació de sol·licituds acaba dia 15 de setembre de 2008.

On presentar-les?
Les sol·licituds es poden presentar en qualsevol terminal del registre general del Consell de Mallorca (Centre Cultural de la Misericòrdia: pl. de l’Hospital, núm. 4; seu del Consell: c/ del Palau Reial, núm. 1, i Llar de la Joventut: c/ del general Riera, núm. 111, Palma).

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Informam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s