Demanam control durant l’execució de les obres.

En el darrer Ple ordinari de dia 28 de gener, vàrem fer un prec a l’equip de govern (PP-UM), demanant-li que dugui a terme un control tècnic durant l’execució de les obres de reforma o nova construcció que s’estan realitzant al nucli urbà del poble, ja que aquest control o inspecció només existeix en la visita final per concedir el final d’obra, la qual cosa fa que, si es detecten irregularitats que no s’adapten al projecte bàsic i d’execució presentat a l’Ajuntament, sigui difícil i més costós arreglar-les. En canvi, en una inspecció tècnica en la fase d’execució, si es detecten irregularitats respecte al projecte bàsic i d’execució presentat a l’Ajuntament, la rectificació és més factible i menys costosa.

A més, tampoc hi ha cap control de compliment de les normes de seguretat, ja que, entre d’altres, no hi ha cap tipus de senyalització nocturna d’aquestes obres, amb el corresponent perill que això suposa per als vianants o vehicles que circulen arran d’aquestes obres.

Per ajudar a aquesta inspecció tècnica durant l’execució de les obres, hem demanat també que es confeccioni una base de dades amb totes les llicències d’obra en vigor amb el seu període d’execució i de pròrroga si és el cas. Actualment no es du cap base de dades de les llicències d’obra concedides.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa, El ple. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s