Reformes sense sentit

 

Hi ha una sèrie de reformes d’espais públics, places i carrers, que s’han duit a terme i que consideram que són un sense sentit:

 

Plaça de l’Esglèsia: reforma feta fa uns 6 anys, per convertir “Sa Plaça” en un aparcament de luxe (empedrat) pels cotxes. Això ha fet que moltes de les pedres del paviment ja estiguin rompudes. No caldria haver invertit 45 milions de les antigues pessetes en aquesta reforma; com a pàrquing, ja estava bé: cadafal, voreres amples i altes, i aparcaments ben definits.

 

Carrer de l’Esglèsia: carrer empedrat l’any 2006 amb uns regruixos i uns sortints a les pedres no permesos per la Llei i el decret de supressió de barreres arquitectòniques. Més de dues persones ja hi han caigut. S’haurà de tornar a reformar amb el cost afegit que això suposarà.

 

Plaça del Mercadal: bancs que no tenen respatler, ni per recolzar els braços en els extrems. La llei i el decret de supressió de barreres arquitectòniques no permet aquest tipus de bancs. Heu de saber que la Llei i el decret són anteriors (1993 i 2003 respectivament) a aquestes reformes.

 

Plaça del mercat dels animals i Plaça de Sant Francesc: més empedrat per ser, essencialment, aparcament de cotxes. 

 

Tot plegat una “tudadissa” de doblers públics sense gaire sentit. Cal gestionar amb molta més cura els nostres imposts, senyors!

 

Aquí teniu el que en diu la premsa. 

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Reformes sense sentit

 1. A títol personal, estic completament d’acord amb el que deis de la Plaça de l’Església.

  La reforma feta durant el primer govern de UM-PP, sent batle Pavarotti, ha estat un element un poc inútil; ja que els comerciants del centre al·leguen que la gent sineuera és massa còmoda i vol arribar a la plaça en cotxe. Opin que sense cotxe i amb unes bones jardineres i una fonteta, seria un lloc d’esbarjo molt millor.
  Respecte al carrer Església; empedrat està millor que amb els forats que estava abans. Malgrat això l’empedrat és millorable.
  La Plaça d’Es Mercadal, m’encanta. És qüestió de gustos. Malgrat deis això al vostre blog, estic segur que dins de SI al igual que dins d’UM, el PP, el PSOE o dins ERC, hi ha varietat d’opinions.

  Només faig aquest escrit per manifestar que si l’excusa per deixar aparcar és pel caràcter dels nostres veïnats i per l’economia dels negocis, entre tots els partits polítics seria necessari iniciar un canvi en el model de fer política, per tal de fer més afable la forma dels sineuers i més bell l’entorn del nostre poble.

  Pedro Àlvarez

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s