Proper ple ordinari: dilluns 28, a les 20:30 h

El proper dilluns hi ha ple ordinari a la Sala. Els temes que s’hi tractaran són tres mocions: una d’Esquerra i dues de Sineuers Independents. Finalment, el darrer punt de l’ordre del dia són els precs i preguntes dels regidors i dels assistents.

Les mocions són:

– Esquerra demana que l’Ajuntament col·labori, amb l’aportació de 150 o 300 €, amb la campanya d’Acció Cultural del País Valencià; a més demana que s’insti als responsables polítics de la desconnexió a accelerar la normalitat en la recepció de “televisions autonòmiques” en els Països Catalans.

Sineuers Independents demanam, a una de les mocions, l’abaixada de taxes de la recollida de residus sòlids urbans. L’argumentació en què ens basam la trobareu en aquest post de fa un parell de dies. A l’altra moció demanam que l’equip de govern engegui l’elaboració del Pla bàsic d’emergència municipal, basant-nos en la Llei d’ordenació d’emergències de les Illes Balears i en el fet que des de l’agost del 2006 Sineu compta amb el Cos de Voluntariat de Protecció Civil.

No ens cansarem de repetir-vos que els plens són públics, els ordinaris (com el proper) permeten la participació dels assistents i, a més, són l’eina bàsica i fonamental de la democràcia al municipi. Us hi esperam!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en El ple. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s