Les teranyines del web de la Sala

La pàgina web de l’Ajuntament de Sineu no funciona.
Per exemple, no hi podreu trobar notícies com aquesta:

“La Comissió Executiva de l’Institut Balear de l’Habitatge en sessió celebrada el dia 23 de octubre de 2007 va acordar l’obertura del termini d’admissió de les sol·licituds per a l’adjudicació d’habitatges en règim de compravenda corresponents a 4 H. vacants de la promoció de 15 V. Sineu, … BOIB N. 164 03/11/07”

D’altra banda, hi podem trobar les ofertes de feina de la Mancomunitat del Pla del febrer de 2006, de gran utilitat!

Anem a pams:
Després de la brillant benvinguda del Sr Batle : preciós el “casc” antic, però al PP i a UM creim que els fa una mica de vessa protegir-ne el nucli històric. Molt bé la Plaça (farcida de cotxes), el palau reial que no podem visitar i l’església de Sta Maria, que acostuma a estar tancada, tret dels dimecres a un euro. Amb la gastronomia podem estar d’acord, ara bé, la majoria de treballadors de Sineu no ens dedicam a la gastronomia i també feim poble …

Passem a:
Serveis Municipals: Tenim “direccions” i telèfons. Aquí, després del títol Centres de treball hi trobam des de botigues fins a associacions, passant per bars i restaurants: Sa Penya, La Forqueta i joguines de fusta Picasoques… tot ben actualitzat!

Organigrama d’àrees:
Administrativa: no sempre hi ha els horaris i quan hi són, no sempre són correctes, per exemple, el de l’àrea de comptabilitat.
Política: hi ha el telèfon fix de l’ajuntament, però cap horari de cap polític de l’equip de govern, suposam, per tant, que estan les 24 hores del dia de guàrdia. Els polítics dels altres partits: UM, PSOE, ERC i SI no existeixen: cap nom, cap informació; res.

Associacions de Sineu: tornam al mescladís: IES, Escola, Prohomonia de la Sang ( el seu responsable encara és Bartomeu Frau!), Catequesi, Club de bàsquet, tot dins del mateix sac.

Governa amb nosaltres
Què he de fer per :
Pagament de tributs: ERROR! un enllaç mort.
Més activitats de la Biblioteca aquest Nadal. De quin any? Del 2007, no.
Si clicau damunt Fira cultural de les Illes Balears descobrireu la CULTURA: chat, juego, arte, minijuego, música, horóscopo, …Shakira –aquí voliem arribar! – i paintball.
Publicacions: No convendria fer-ne una mica més de propaganda? Volem que es coneguin?
Enllaços: De la biblioteca ens informen de les activitats “previstes” per el 2005. Pels cursos de la Mancomunitat teniu fins dia 29 de febrer de 2004! També podreu fer més cursos en altres illes, si sou capaços de viatjar en el temps, perquè són del 2005.
Si heu arribat fins aquí i encara no estau prou cansats podeu comparar-la amb altres webs: de Petra, Porreres o dels agermanats del Verger. En aquests pobles a més de tota la seva oferta cultural, social, mediambiental, etc. també fan frit, porcella, llengua amb tàperes, paelles…

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Opinam. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Les teranyines del web de la Sala

  1. Noves Generacions Sineu ha dit:

    amics, amb això crec que teniu tota la raó. des de nngg creim que hauriem d’actualitzar un poc el portal web de l’ajuntament, perquè ha de ser el reflexe internacional de la vila, i actualment no es troba en condicions.
    Un apunt, no creis que seria també important traduir-la al castellà, anglès i alemany?
    …per evitar provincianismes i promocionar-nos millor…

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s